Comfydence inkontinenstrosor:

Comfydence har absorberande trosor i många olika modeller, material och absorptionsnivåer för olika flöden. Trosorna funkar som enda skydd vid mens, inkontinens, flytningar och svett.
Vi erbjuder alltid 60 Dagars Prova-på-Garanti på första paret- Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.
Se trosorna här>

Hur funkar inkontinenstrosor?

Egentligen är det ganska enkelt. Inkontinenstrosor har ett inbyggt skydd som består av olika tyger med olika funktion. Den tunna vadderingen suger upp urinen och hindrar läckage samtidigt som ytan känns torr och fräsch. Skyddet är tunt och smidigt och känns lätt på kroppen. Skyddet kan antingen finnas bara i grenen eller sträcka sig ända upp till resåren.

Insida av eko-bomull:

Närmast kroppen har Comfydence trosor ett lager ekologisk bomull som släpper igenom urinet för att ytan ska kännas torr och fräsch hela dagen.

Absorberande textil:

Nästa lager i trosans gren består av ett eller flera lager absorberande tyg som suger upp och kapslar in. Trosornas skydd är något tjockare vid högre absorptionsnivå- men även en trosa med super-absorption är bara 4mm tjock. Du kan se lagren i respektive trosa på Comfydence produktsidor.

Läckageskydd:

Som näst sista lager i trosan (räknat från insidan) finns ett tunt och mjukt läckageskyddande tyg. Det är en polyester med ett membran av TPU, samma material som ofta används i regn- och funktionskläder. Ett eller flera lager bomull/microfiber absorberar fukten. Membranet ser till att vätskan stannar i vadderingen och att det inte blir läckage eller fläckar.

Se alla inkontinenstrosor>>

Olika absorptionsnivåer:

Comfydence inkontinenstrosor finns i olika absorptionsnivåer som passar olika flöden. Absorptionen visas med hjälp av droppar som kan jämföras med dropparna på andra skydd. Vid måttlig inkontinens rekommenderar vi alltid nivå super. Trosorna med super-absorption har väldigt hög uppsugning och klarar ett lätt till måttligt flöde.

Läs mer om att välja trosa här: 

Trosor med Ultra-absorption

under cover

Under Cover eko-bomull

Trosor med Super- absorption


Get Cozy eko-bomull


Stay Lazy eko-bomull

What´s Up nylon

Trosor med Hög absorption


Be Softy eko-bomull

High on Life eko-bomull

Trosor med Medel absorption 

Just Chillin eko-bomull

Friday Feeling

Trosor med Lätt absorption

Material som låter huden andas:

Comfydence trosor är gjorda med material som låter huden andas och luften cirkulera. Cirkulationen motverkar bakterietillväxt, fukt och lukt som ofta uppstår i engångsskydd och skapar en skonsam miljö för underlivet. Läs mer om våra material här

Användning:

Hur länge man använder en inkontinenstrosa är individuellt och beror både på det egna flödet och trosans uppsugningsförmåga. Det går bra att använda trosan i upp till 24h och eftersom materialen andas behåller de en fräsch känsla under många timmar. När ytan känns fuktig och vadderingen inte klarar att suga upp mer är det dags att byta. Läs mer om funktion och användning här

Tvätta inkontinenstrosor:

Inkontinenstrosorna tvättar man enkelt efter användning. Skölj dem i kallt vatten tills vattnet är klart. Tvätta i tvättmaskin i 40 grader tillsammans med annan tvätt. Undvik skölj- och blekmedel och använd gärna tvättpåse. Efter tvätten ska trosorna hängtorkas och sen går det bra att använda dem igen.

Söka vård?

Comfydence trosor är INTE ett medicinskt hjälpmedel. Trosorna kan ses som ett sätt att underlätta vardagen vid tillfälliga besvär. Vid återkommande problem med inkontinens rekommenderar vi att söka hjälp hos gynekolog eller läkare för vård eller behandling. Kontakt gärna 1177.se för att bli hänvisad vidare.

Testa med Prova-på-Garanti

Hos Comfydence kan du prova en trosa i upp till 60 dagar. Är du därefter inte nöjd så får du pengarna tillbaka. Läs mer om Prova-på-Garantin

Se alla inkontinenstrosor här

Skriv en kommentar

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, inkontinens, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.