Den här julen har varit speciell på många sätt. Pandemin hindrar oss från att ses fysiskt och många har kanske också varit sjuka. Några dagar innan julafton insåg vi på Comfydence att systrarna Graaf - Magdalena och Hannah, så generöst bjöd in människor att fira jul med dem digitalt.

Ett inlägg i Hannahs blogg (https://hannahgraaf.com/2020/12/17/inget-som-inte-gar-att-laga/) gjorde att vi tyckte att de skulle behöva lite trosor - så att de skulle kunna skratta utan att vara rädda för "glädjekiss" i trosorna. Vi bad dem också lotta ut ett helt gäng med Comfydence trosor - så nu väntar förhoppningsvis några glada vinnare på sina leveranser. Om just du har vunnit och råkar läsa det här, så får du gärna höra av dig och berätta vad du tycker :-) skriv till oss på hey@comfydence.se

Både Magdalena och Hannah verkar positiva till trosorna :-) ?? Kisstrosor nämns vid flera tillfällen, exempelvis

59:33

1:57.45

3:44.30

https://www.youtube.com/watch?v=TgrhlujDm80&feature=youtu.be

 

Skriv en kommentar

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, inkontinens, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.