Kanske har du testat själv och vill att någon annan ska få uppleva samma sak. Eller har du hört talas om absorberande trosor och vill att dottern, kompisen, frun, sambon, din mamma, svärmor eller vem det nu kan vara, ska få testa? Då har vi gjort en liten guide över vilken trosa som passar vem.

Ge menstrosor som present, julklapp eller gåva

Till att börja med, trosorna är perfekta att ge bort som gåva - de kommer i en fin förpackning, så att du inte ens behöver slå in dem. På det lilla kortet som följer med kan du dedikera till den som ska få och berätta vem som ger 🥰 Lägg ner de övriga etiketterna i påsen och använd bandet för att få lite färg.

Använd till att slå in presenten - Comfydencepåsen, etiketten och bandet som följer med.

 

Till den skeptiska som säger att det här kan bara inte funka...

Bästa sättet att veta är ju så klart att testa själv. Det är lätt att ha förutfattade meningar om en produkt som menstrosor. Det är fortfarande ett ganska nytt fenomen, men en revolution för många som faktiskt provat. Det kan vara bra att försöka gräva lite varför personen är skeptisk. Handlar det om att den är van att inga skydd funkar så är trosan Get Cozy Comfydence bästsäljande trosa. Den har köpts och använts ända sedan Comfydence började sälja trosor. Tusentals nöjda kunder, strålande recensioner och många som köper igen & igen. "Systern" Stay Lazy som har spets istället för resår i midjan har dessutom blivit bäst i Expressens stora test av menstrosor.

Get Cozy & Stay Lazy är två trosor som hängt med från Comfydence start. 

Till personen som uttrycker frustration över att hennes storlek aldrig finns

Flera av Comfydence absorberande trosor finns i storlekar från 3XS (146 cl) till 5XL (60). Vår tanke är att de ska passa för alla kroppar och alla droppar. 

Under Cover med ultra absorption är vår mest absorberande och läcksäkra trosa, den passar den med kraftigt flöde av mens och andra intimläckage.

Under Cover har skydd hela vägen både fram och bak, Comfydence ultra absorption och särskilt läcksäkra kanter. Den finns dessutom i många storlekar och är en väldigt omtyckt modell.

För den som inte har behov av lika mycket skydd, så borde Just Chillin passa perfekt. Även den är en menstrosa som finns i många storlekar från 3XS (146 cl) - 5XL (60).

 

Till den som tvekar när semestern ska bokas med hänsyn till mensen

Ibland skulle det kanske vara skönt att "ta semester" från mensen, men om det inte är möjligt utav olika anledningar - så är det ju inte roligt att inte kunna bada på semestern eller att försöka planera semestern utifrån när mensen kommer. Då kommer Comfydence badkläder väl till pass. De har ett diskret skydd i grenen som hindrar läckage i vatten, eller för den delen på torra land. 

Sunshine, Mermaid eller Divine har räddat många dopp 🏊‍♀️

Till partypinglan, träningskompisen eller hon som älskar tajta kläder

Gemensamt för dessa brukar vara att de inte gillar kanter som syns, att de ska kännas och märkas så lite som möjligt (vem vill inte det förresten...) 

Då passar någon av våra nya seamlesstrosor perfekt, eller varför inte någon av trotjänarna Friday Feeling & Thong Along

Har du ändå svårt att välja?

Tänk då på att vi alltid har rabatt om du köper flera trosor. 

Fler ger mer rabatt 

2 trosor ger 5%, 3 ger 10% och 5 trosor ger 15% rabatt.

Många vill har trosor att byta med och gillar olika modeller till olika tillfällen. Om du ändå tycker att det är svårt att välja trosa och storlek, så finns Comfydence presentkort om du vill ge en fin och personlig gåva. För visst är det så att smaken är som baken, delad 😉Det kan vara väldigt uppskattat att själv få välja😍  

Har du några frågor så finns vi i chatten eller ett mejl bort: hey@comfydence.se

Se hela sortimentet