Vi levererar till hela EU, Norge & Åland. Tillgängliga fraktsätt framgår när du valt land i formuläret för leveransadress i checkouten/kassan.

Observera att ledtiden för frakt gäller i förhållande till när din beställning skickas. Beställningar innan kl. 09:00 på vardagar, packas och skickas samma dag. Om beställning sker på helg eller röda dagar, så packas och skickas din beställning nästföljande vardag.

Leveransalternativ i Sverige

I Sverige erbjuder olika fraktalternativ med Postnord eller DHL.
Vid ditt köp kan du själv välja vilket alternativ du vill använda. Leveranstiden är generellt 1-5 arbetsdagar.
Leveranstiden kan i perioder påverkas av belastningen för fraktbolaget. Vi kan tyvärr inte ansvara för exakt leveranstid utan förlitar oss på avtal med leverantörerna.
Vid val av fraktalternativ i kundkorgen framgår även priset för frakten ink moms. Prislistan hittas också här.

PostNord varubrev:
Din leverans skickas med varubrev och levereras i din brevlåda. Leverans inom 2-5 dagar. Om varubrevet inte går ner i brevlådan, kan PostNord välja att hänga leveransen på dörren.

PostNord MyPack collect:
Din leverans skickas till PostNords utlämningsställe inom 1-3 arbetsdagar.

PostNord hemleverans:
Din leverans sker till angiven adress. Du kan själv följa leveransen i PostNords app och planera för mottagandet. Leveranstid ofta inom 1-3 arbetsdagar, men kan bero på var i landet du bor. 

DHL Utlämningsställe: 
Din beställning skickas till närmaste utlämningsställe för DHL.  Leverans inom 1-3 arbetsdagar.

Fri frakt:

Fri frakt erbjuds enbart vid kampanjer och är inte ett alternativ som alltid finns hos oss. Vid nyttjande av fri frakt erbjudande så sker leverans med PostNord varubrev. 

Internationell frakt:

Spårbar frakt som vanligtvis tar 4-8 dagar. Leverans sker med lokal postaktör till brevlåda alt. utlämningsställe. Detta alternativ gäller för kampanjer med fri frakt.

Hemleverans med signatur – 4-7 dagar (gäller för kampanjer med fri frakt och ordervärde över 900 SEK)

DHL Express oftast 3-5 dagar, se lista

Vid fri frakt skickas beställningen med "Spårbart brev".

Förtullning vid internationell frakt:

Leveranser inom EU behöver inte förtullas.

Comfydence är registrerade för Norsk VOEC och kunden behöver inte betala tullkostnader.

För leveranser till Åland svarar kund själv för tullkostnader. Priserna på varorna om du handlar från Åland är exklusive moms.

Returfrakt:

I det fall du vill skicka tillbaka en vara eller utnyttja vår prova-på-garanti står du själv för fraktkostnad för returen. Till din hjälp bifogar vi en föradresserad retursedel tillsammans med din beställning. Vid nyttjande av ångerrätt eller prova på garanti, så debiterar vi 65 kr (ink moms) för användning av returfraktsedeln i samband med återbetalningen. Vi återbetalar inte originalfrakten från din beställning vid nyttjande av ångerrätt eller Prova-på-garanti.

Har du frågor om din order eller leverans?

Kontakta oss på service@comfydence.se så hjälper vi dig.