Testa Comfydence i 60 dagar utan risk

Vi erbjuder vi en prova-på-garanti på första trosan i 60 dagar. Vi vill vara säkra på att du är nöjd med ditt köp och därför kan du prova att använda den första trosan i upp till 60 dagar. Är du av någon anledning inte nöjd kan du helt enkelt skicka tillbaks dem och får pengarna tillbaka. Du står själv för returfrakten.


Gör så här:

  • Trosorna har en skyddande hygien-sticker i grenen. Behåll denna kvar i trosorna när du provar storleken. Skulle storleken eller passformen inte vara bra kan du returnera oanvända trosor inom 60 dagar. 
  • Skölj/tvätta trosorna innan du använder dem första gången för bästa effekt. Följ tvättråden för att de ska behålla sin funktion.
  • Använd den första trosan i upp till 60 dagar. Om du beställt fler rekommenderar vi att vänta med att använda dem tills du testat det första paret.
  • Är du inte nöjd med trosan ber vi dig mejla oss på service@comfydence.se. Ange ditt ordernummer och vilken trosa det gäller. 
  • Vi hjälper dig med hur du returnerar och gör en återbetalning när returen kommit till vårt lager. 
  • Vi kommer inte att ifrågasätta varför du vill använda prova-på-garantin – men vill du hjälpa oss med återkoppling  så tar vi gärna emot det.

Läs mer om vår Returpolicy>>

Ok - nu är jag med på vad garantin innebär. Kolla in trosorna

Vi vill överträffa dina förväntningar!

Helst av allt vill vi att du ska känna att trosorna är bättre än du egentligen kunde tro. Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor, synpunkter och förväntningar.  / Anna & Linda