Agnes är hästtjejen som ville veta om menstrosor kunde hjälpa henne känna sig mer bekväm på hästryggen vid mens. Hon fick testa Comfydence trosor och upptäckte dessutom att trosorna hjälpte mot de hudirritationer hon tidigare upplevt av binda & tampong. 

"Vi måste prata om en sak!! 👀❤️ Det mest naturliga i kvinnokroppen, men ännu ett så tabubelagt och jobbigt ämne att prata om, jag vet! Mens!
 
När jag först började få bröst grät jag, jag ville inte växa upp. Och med mensen grät jag igen, samma sak här. Jag ville fortsätta vara barn, leka och ha kul med mina kompisar. Men mensen är en bra sak och borde inte stoppa oss någonstans. Det borde inte kännas pinsamt, vi borde inte behöva gömma bindor/tamponger i byxorna för att sen bli ursäktade att gå på toan, vi borde inte skämmas av att blöda igenom. Mens är ju helt naturligt och det är bra att den finns, det visar ju på att våra kroppar fungerar som de ska. Ja jag vet ni har hört detta flera gånger innan. Men det enda jag menar är att vi borde börja stå upp för att mens inte är något märkvärdigt, alla tjejer/kvinnor har det. Och visst kan det var jobbigt den veckan på månaden, det värsta måste ju ändå va vi som får mensont! Men tänk positivt - mens är ännu en klockren ursäkt till att äta choklad, glass eller något annat smarrigt! För vi förtjänar det! 😍❤️ vi tjejer är så grymma! ❤️❤️✨
 
Men vet ni vad? Det finns något jag önskar hade funnits när jag var mindre och det är MENStrosor. Asså hur skönt? Slippa byta bindor hela tiden och slippa tänka på att alltid ha med bindor när du är iväg på jobbet, skolan, är och shoppar, på resa.. ja ni vet! Kunna ha samma mensskydd under en hel dag, utan att det känns äckligt eller blött! Det är verkligen något som jag önskar jag hade haft i början av min mens! Det hade iallafall underlättat mitt liv och därför vill jag nu tipsa er om @comfydence.se och kunna underlätta någon annans liv bara litegrann! Jag måste erkänna att jag är djupt imponerad, för nu när jag burit trosorna har jag ibland nästan glömt bort att jag haft mens med, för att det känns så naturligt.
 
Comfydence har såå många olika alternativ på menstrosor, en hel djungel värd att utforska! Och bestämmer du dig för att göra som mig och underlätta dina framtida mensveckor ❤️"

Följ Agnes och hennes älskade häst Azzi i deras vardag på @agnesochazzi

Skriv en kommentar