”Nu ska vi snacka mens  Det som påverkar mig olika från månad till månad, det som ibland kan få mig otroligt obekväm och kliig i mitt egna skinn och framförallt det som kan vara rätt meckigt och jobbigt.

Jag kan inte ens räkna mina orostankar kring att läcka, att vara obekväm eller stressad. I stolt samarbete så får jag nu testa den nya superprodukten Comfydence! En trosa som är ett mensskydd – allt i ett. Ser verkligen framemot att testa den, varit nyfiken sen jag fick höra att trosan både kan tvättas och användas om och om, att den klarar hela cykeln och att det ska kännas bekvämt och torrt.”  Läs mer
Sheila är en ”multitaskande” entreprenör, poddare, yogainstruktör och mamma. Det finns mängder av livliga beskrivningar som passar in på denna inspirerande kvinna. Följ Sheila här: @sheilaarnell

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.