”Åååååh vad jag har längtat efter att dela detta med dig! Jag har fått äran att testa tre olika modeller av menstrosor från @comfydence.se. Det enda svenska företaget som säljer absorberande trosor. Trosan har ett absorberande område som täcker grenen och baksidan upp till resåren.

Jag ska testa modellerna Get Cozy, Stay Lazy som båda har ett yttertyg av ekologisk bomull samt modellen Soft bliss som är av mjuk bambu. De kom dessutom i väldigt söta tygpåsar….” Läs mer

Jönköpings egen Greenfluencer! Fia släpper in oss i sin vardag och sprider sitt starka engagemang kring miljön. Följ Eko-Fia här: @eko_fia

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.