”Bekvämt, snyggt, tryggt och hållbart. För några månader sedan hörde jag för första gången talas om menstrosor. Min första reaktion var; hur kan detta inte ha funnits tidigare?! Alltså trosor med uppsugningsförmåga som kan användas vid mens, flytningar eller skrattläckor etc. Jag har använt menskopp i flera år och tycker menstrosorna är perfekta komplement dagarna när man tror att mensen snart ska komma, under natten, samt när jag tror att mensen är slut (varför blir man alltid lurad?)." Läs mer...

Nyfiken på att skala ned konsumtionen utan att skala ned livet? Hitta allt du behöver på Sveriges största konto om minimalism. 
Följ Minimalisterna här: @minimalisterna eller på bloggen minimalisterna.se

 

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.