”Ni vet i slutet av mensperioden när man verkligen tror att mensen är slut och man skippar skyddet och man reser sig från stolen och mensen var inte alls slut???! ?

Då är man tacksam om man är hemma och stolen är ens egen. ?
Ni vet den jobbiga känslan om man inte är det? DEN känslan behöver du inte få mer med dessa underbara menstrosor!!! ?? Älskar också att jag med Comfydence trosor slipper gå upp mitt i natten och byta nattbinda när mensen är riklig…

Menstrosor är ett hållbart & bekvämt alternativ till bindor, trosskydd och tamponger – de skyddar vid mens, flytningar och svett. 

På bilden har jag på mig Get Cozy eko-bomull – Super absorption i storlek Small och jag håller upp Twisted Sister – Limited Edition – Hög absorption i storlek Small. Get Cozy är ungefär som en vanlig Small i storlek, men det rekommenderas att ta en storlek större på Twisted Sister som är lite mindre i storleken.” Se inlägget

Följ med på Emilys resa som ensamstående mamma till fyra pojkar varav två med en extra kromosom. En sann inspiration och kärleksboost 💗
Följ Emily och familjen här: @kind.emily

menstrosor emily kind

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.