”Jag har testat menstrosor från Comfydence. Jag är en sådan som avskyr att ha binda (blir bara varmt och börjar klia för mig) och ofta glömmer bort att byta tampong. Tycker också ofta att det gör ont att få in en tampong så har alltid kokosoljan i högsta hugg när det är dags att byta. Menskopp är inte heller min melodi då jag inte tycker om att se blodet på det sättet.” Läs mer

På Gabriellas blogg följer man med i det hektiska livet som småbarnsmamma, anställd och egen företagare. Följ Gabriellas blogg på gabriellapossler.se

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.