"Men snälla ni varför har ni inte sagt att det finns menstrosor som underlättar mitt liv? 😂😂
……
Här har jag gått och irriterat mig på bindor som jag behövt rätta till. På tamponger som gör ont och inte alls funkar för mig längre. Och så kom menstrosan som sänt från ovan!
…….
När jag provade dessa så var jag lite skeptiskt. Jag hade tänkt mig att de skulle Kännas som en blöja. Men istället kändes det som jag inte hade något skydd på mig alls. 🙈 Den första dagen gick jag runt och kände efter om det verkligen var ett skydd där.
……
Att gå från att känna efter att allt sitter rätt hela tiden, oroa sig för att det ska blöda Igenom, till att helt glömma av jag har mens. Från besvärad till avslappnad."


För att få lite mer rörelseglädje, kroppsglädje & livsglädje - följ @fruskysize 

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.