"Jag har varit en superskeptiker och är förvånad över att jag själv tycker det är så bra med menstrosor. Jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad" Kolla in Sandras Youtubekanal

Sandra är drottningen av hemmaträning! Hon är ett energiknippe som bjussar på enkel, rolig och galet effektiv träning för alla olika åldrar och nivåer. Följ @sandra.friberg för att få din dagliga dos av träningsglädje, skratt och skoj.  

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.