"Tänk om mitt tolvåriga jag skulle fått ett par menstrosor? I så fall är jag övertygad om att min första upplevelse och min tonårstid med mens skulle blivit helt annorlunda. Nu använder jag aldrig obekväma och ohållbara engångsartiklar. Jag använder menstrosor och känner mig bekväm, trygg och glad över att min kropp fungerar som den ska." Läs mer

Hållbara Sara inspirerar till en hållbar livsstil och visar hur mode som är snällt mot planeten kan vara snyggt, trendigt och glatt. Följ @hallbarasara för massor av tips hur du shoppar 2nd hand och stylar din outfit. 

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.