”Har nu en tid fått testat trosor ifrån Comfydence som fungerar som ett skydd, allt i ett lixom. Trosorna är sköna och finns i flera olika modeller och håller dig torr genom hela cykeln. Var en aningens skeptisk från början. Kan det verkligen fungera tänkte jag? Men JA! Ingen lukt, kände mig torr och trosorna är snygga och inte alls så klumpiga som jag hade trott.Läs mer

Härliga Therese är ett riktigt glädjepiller. På hennes konto bjuds på DIY-tips, fina stunder med barnen och en rejäl dos kroppspositivism. Precis som många andra hade Therese sina tveksamheter kring menstrosor- men blev glatt överraskad efter att ha testat. Följ Therese här: @theresewickman

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.