”Jag använder Comfydence menstrosor vid mens istället för engångsartiklar vilket känns befriande, superbekvämt och givetvis otroligt tillfredsställande att komma ifrån engångsprodukter så långt det går ur miljösynpunkt! 

Som kvinnlig äventyrare känner jag dessutom HALLELUJA inför att slippa behöva krångla med tamponger och bindor när jag är ute till fjälls, på roadtrip eller som här: ute och badar i skogen. Jag tycker det är nog jobbigt att ha mens när jag är iväg och vill kunna röra mig fritt utan att oroa mig för läckage eller känna mig obekväm.” Läs mer

Wow, wow wow- vilka bilder! Sannes konto är exotiskt, kreativt och fullt av färg. Vi är så glada att Comfydence trosor passar hennes äventyrliga livsstil och stilsäkra känsla. Följ Sanne här: @warginna.se

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.