”Innan jag testade Comfydence trosor var jag ärligt talat ytterst tveksam till om deras funktion och bekvämlighet verkligen skulle leva upp till sitt goda rykte. Idag är det inget snack om att de levererar högsta betyg i allt. Jag använder dem under hela mensen och vågar till och med träna i dem under de dagar jag blöder som rikligast. Alltid lika säkert och bekvämt!

@comfydence.se är ett svenskt märke grundat av två kvinnor som ville ta fram grymma trosor med fantastisk absorbering för såväl mens, flytningar och svett. Och jag älskar dem! De har tänkt på miljö, hållbarhet, passform och kvalitet, vilket gör det till fantastiska produkter. ❤

De har sedan en oslagbar garanti där du får testa första paret i 60 dagar, och är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.Med andra ord: TESTA, du har ingenting att förlora, men så mycket att vinna! 
📸: Magiska @karinjstudio" Se inlägget 

Här är en kvinna som inspirerar och uppmuntrar i varje inlägg. Kloka Louise bjuder på feel good, gudomlig mat, hållbar balans & vardagsmagi med en positiv och ödmjuk ton. Följ Louise här: @louisestromberg.se

 

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.