”Jag vet, det låter helt galet. Men det finns hållbara alternativ för miljön och fiffi. MENSTROSAN. Jag har provat under två menscykler. Det här tänker jag om trosan. Ingen obekväm binda som knycklar ihop sig och känns torrt och fräsch. Sköna att röra sig i och bomull som andas. Funkar super att sova i! är inte rädd för läckage. Så låt oss fimpa engångsskydd”

Linnéa skapar fantastisk, hållbar konst inspirerad av kroppen. Kolla in hennes skulpturer med massor av färg, värme och humor. Följ Re.nudes här: @re.nudes eller kolla in hemsidan renudes.se här

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.