”När jag först hörde talas om menstrosorna från @comfydence.se trodde jag de skulle användas som ett extra skydd utöver tex tampong eller menskopp.. ? men döm av förvåning när jag fick klart för mig att den faktiskt skulle ERSÄTTA (!!) alltihop. Kunde det vara möjligt? Jag är en känslig själ och klarar knappt av handkräm då det kladdar.. ?? Så för mig var det med stor skepsis jag tog mig an utmaningen att använda de absorberande menstrosorna en HEL dag…."

Åsa bjussar på humor, klokskap och en skön wibe. Grym inspiration om så mycket mer än bara att leva veganskt. Följ Vegan influencer här: @vegan.influencer

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.