Comfydence erbjuder rabatt på menstrosor

Comfydence erbjuder rabatt om du köper flera menstrosor samtidigt. Köper du två par, så får du 5% rabatt, 3 par ger 10% rabatt och 5 par ger 15% rabatt. Du kan kombinera modeller och storlekar som du vill – rabatten infaller automatiskt så det är inget extra du behöver tänka på när du handlar i vår webbshop.

Comfydence erbjuder ofta rabattkoder som ger fri frakt via olika kampanjer eller samarbeten i sociala medier. In och följ oss så hittar du oftast någon som är aktiv. https://www.instagram.com/comfydence.se/

Du kan också kolla in Kvinnor med Comfydence där vi visar ett urval av  våra samarbeten.

Inga tillfälliga rabatter

Comfydence erbjuder sällan andra tillfälliga rabatter då vi inte vill bidra till onödig köpstress och att ingen ska känna sig missnöjd med sitt köp. Vi erbjuder alltid prova-på-garanti och returrätt på oanvända varor och självklart kompenserar vi kunden i det fall något blivit fel. 

Upplever du ändå absorberande trosor som dyrt?

Vi har stor respekt för att alla har olika förutsättningar och inte samma ekonomiska möjligheter. Priserna på Comfydence trosor är satta utifrån att:

1) Hög kvalitet

Comfydence absorberande trosor är av hög kvalitet. Vi har lagt ned mycket tid, kraft och resurser på att utveckla menstrosor som verkligen är att lita på. Vi jobbar med producenter som har schyssta arbetsvillkor, bra material (certifierade och ekologiska i så stor utsträckning som möjligt) och partners som uppfyller strikta krav för att samarbeta med oss.

2) Stabilt företagande

Comfydence är och ska vara ett kommersiellt välfungerande bolag. Vi betalar för tjänster och samarbeten som vi ingår i. 

3) För kvinnor av kvinnor

Comfydence är startat av oss, två kvinnor – Anna & Linda. Vi har satsat våra egna sparpengar i att utveckla bolaget, sortimentet och att marknadsföra absorberande trosor. Det finns inget stort bolag med välfylld kassakista bakom oss.

4) Vi stöttar WaterAid

Varje såld trosa bidrar med 10 kr till WaterAids arbete mot mensfattigdom.  Genom att stötta WaterAid, så uppnår vi större nytta än vad vi skulle kunna åstadkomma på egen hand, för ingen flickas liv borde begränsas av mens.

5) Bra kundservice

Personlig och tydlig information. Vi sätter en ära i att växa på ett personligt sätt – vi tar än så länge hand om all kundservice, kommunikation i sociala medier och produktion av innehåll själva. När vi först upptäckte menstrosor som fanns runt om i världen började vi köpa en massa prover. Vi gjorde många felköp, fick trosor som inte passade oss och som hade tvivelaktig kvalitet eller varuinformation. Därför prioriterar vi också att ge så tydlig information som vi bara kan och informera hur du kan tänka vid köp av absorberande trosor.

Frågor att tänka över vid köp av menstrosor 

- Hur beter sig din mens och vilken nivå på absorption behöver du? Fundera exempelvis på hur många dagar du blöder och om flödet är jämnt eller olika över dagarna.

- Vilka möjligheter har du att tvätta och hinna få trosor torra under mensen? - Vilket material är trosorna gjorda av?

- Innehåller trosorna några skadliga ämnen?

Hur många absorberande trosor behövs?

Här finns inget enkelt svar, utan det beror på vad de är tänkta att användas för.

Om användningen avser främst mens, så klarar sig de flesta väldigt bra med mellan 3-6 trosor beroende på nivå på blödning och hur ofta de kan tvättas.

Tänk på att det är möjligt att handtvätta trosorna för att kunna använda dem oftare. De måste inte maskintvättas.

Det finns heller inget som säger att du måste byta ut alla tidigare skydd på en gång. Kanske kan du börja med en eller två trosor och pröva dig fram vad som känns bäst med hänsyn till modell & eller absorptionsnivå.

Ett ytterligare alternativ för att ha råd är att gå ihop med en kompis och handla menstrosor med rabatt. Ta leveransen till en av er och få på så sätt del av rabatt vid flerköp.

Känns det ändå svårt att ha råd med en trosa? Ja, då kanske du kan önska dig presentkort i samband med födelsedagar, jul osv. Det går bra att använda flera presentkort vid samma köp. Och presentkorten måste givetvis inte vara utställda på det exakt pris som trosan har. 

 alltid hos comfydence

Taggad: rabatt

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.