"Många med mig lider av svåra mensblödningar. Jag har i och för sig turen att inte så oerhört svår smärta, men mängden är desto mer besvärlig för mig. Mensblödning är ju en naturlig del av livet för många kvinnor och många upplever svårigheter med att hitta rätt mensskydd.  Menstruationsprodukter som bindor och tamponger har traditionellt varit de vanligaste alternativen för att hantera blödningar. Men på senare tid har det kommit en revolutionerande lösning på marknaden – menstrosor.

emmajennie i trosor från comfydence

Här bär Emma Jennie menstrosan Stay Lazy i storlek 38/40 - Medium

Dessa innovativa underkläder erbjuder oss blödande kvinnor en bekväm, hållbar och ekonomiskt fördelaktig lösning.  I denna artikel kommer jag att prata mer om menstrosornas fördelar, funktion och varför de blir allt mer populära." Läs hela Emma Jennies omdöme om Comfydence och följ EmmaJennies bloggen här

emmajennies bild på comfydence menstrosor

På bilden syns menstrosorna Soft Bliss i bambu och Stay Lazy i eko-bomull

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.