Allt för Hälsan går av stapeln 10-12 nov på Stockholmsmässan i Älvsjö. Comfydence kommer att finnas på plats och i vår monter kan du prova trosor, träffa oss och självklart handla till bra priser.

Mässan i övrigt är fullspäckad av inspiration, information och de senaste produkterna inom träning, kost, yoga, skönhet och personlig utveckling. Programmet på Stora Scenen leds av Sofia Ståhl som gästas av en mängd intressanta gäster och föreläsare.

Du hittar oss i monter B12:21 alldeles intill stora scenen.

Vi utlovar överraskningar & fin stämning i montern :-)

Om du inte nöjer dig med vår mässa så kan du alltid ta ett varv på Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad.

 

Live More Worry Less

Taggad: menstrosor

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.