Menstrosor för barn och unga i många modeller och storlekar. 

Vad är en menstrosa?

Menstrosor är ett relativt mensskydd som alltså kan ersätta binda, tampong och trosskydd. Eftersom trosorna har ett inbyggt skydd absorberar de och stänger in vätska och skyddar mot läckage och fläckar. 

Menstrosorna kan användas i många timmar och upp till ett helt dygn.  Eftersom trosornas material andas håller de sig fräscha hela dagen eller natten.  

Efter användning sköljer man trosorna i kallt vatten och tvättar dem i maskinen. Eftersom de är återanvändbara - och håller minst 50 tvättar-  är de ett väldigt hållbart alternativ. 

Därför är menstrosan ett bra mensskydd för barn & unga

När man nyligen fått mens kan det känns ovant och krångligt att behöva använda mensskydd. För många barn och unga kan det vara besvärligt att behöva tänka på att ta med sig skydd till skolan, att byta vid olämpliga tillfällen och att riskera att blöda igenom.  

Menstrosor är därför ett diskret och bekvämt mensskydd som är väldigt uppskattat av barn och nyblivna mensare. De är enkla att hantera och behöver alltså inte bytas lika ofta som engångsskydd.

Då trosorna har läckageskydd finns det inte risk att blöda igenom kläder eller sängkläder. Då trosorna ser ut och känns som vanliga trosor är det ett enkelt och bekvämt skydd som gör mensen enklare. 

Eftersom trosorna alltid sitter på plats och har en läckagespärr är det ett utmärkt skydd när man sover eller sportar. 

Menstrosor i små storlekar 

Comfydence har menstrosor i storlekarna 146 cl (3XS) till 56 (5XL). Använd gärna filtreringen i shopen för att hitta rätt. Så väljer du rätt trosa - GUIDE

Vilken menstrosa passar för barn & unga flickor? 

Comfydence har många modeller av menstrosor för olika flöden. Trosorna finns i absorptionsnivåerna Lätt, Medel, Hög och Super. Man väljer absorptionsnivå utifrån om man har lite, måttlig eller riklig mens och de kan alltså helt ersätta andra skydd. 

Alla Comfydence menstrosor passar flickor och kvinnor i olika åldrar men särskilt uppskattade är modellerna Get Cozy, Just Chillin, Happy Days och Hippy Yay. 

happy days menstrosa

Så här säger några föräldrar om menstrosorna: 

get cozy menstrosa⭐⭐⭐⭐⭐
Köpte till dottern dom är supernöjd! Jättesmidigt i skolan att slippa greja med andra skydd👍 / Maria S

just chillin menstrosa⭐⭐⭐⭐⭐
Så nöjd. Köpte dessa till min 11-åriga dotter. Hon tycker det är både pinsamt och svårt att hålla på med bindor i skolan och framförallt på gymnastiken. Med dessa behöver ingen veta om att hon har mens och hon behöver inte oroa sig för fläckar på kläderna. Kommer att köpa fler framöver! / Emma 

hippy yay menstrosa⭐⭐⭐⭐⭐
Min dotter tycker dom är super sköna och mycket smidigare ha när man är på skolan. / Johanna 

Prova menstrosor med Prova-På-Garanti

Hos Comfydence är det alltid prova-på-garanti på den första menstrosan. Du kan alltså använda trosan i upp till 60 dagar. Skulle du inte vara nöjd får du pengarna tillbaka.
 

Vad är Comfydence 

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, inkontinens, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över. 

COMFYDENCE
KÖP ABSORBERANDE TROSOR

Vill du veta mer om menstrosor för barn? 

Skriv en kommentar