”Idag pratar vi om menstrosor, detta är något som verkligen har hjälpt mig och underlättar enormt mycket för mig under min mens. Jag är så glad att jag fann dessa trosor, dom har verkligen förändrat mitt liv ??? Jag hoppas att dom skall vara till glädje för er med!”

Emma lider av endometrios och väldigt riklig mens men har hittat sina egna sätt att bota smärtorna kring mensen och hantera det rikliga flödet. 

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller har några tankar du vill dela med oss.

Vad är Comfydence

Vi, Anna & Linda som är grundare av Comfydence tycker att vi pratar för lite om mens, inkontinens och besvär som drabbar de flesta kvinnor. Vi vill bidra till att minska stigman och tabun kring vanlig kroppsfunktioner. Läs mer om oss och vårt varför.

Comfydence.se säljer absorberande trosor för en bekvämare vardag utan krångel. Trosorna fungerar vid mens, avslag, flytningar och svett. Skippa engångsskydden och gör en insats för miljön med en känsla av frihet.

Comfydence är stolt partner till WaterAid. WaterAid arbetar mycket aktivt för flickors rättigheter, att skapa medvetenhet kring mensfattigdom och att skapa goda möjligheter för flickor världen över.